Nutriční hodnoty (Drobenkový, smetanou polévaný koláč s tvarohem a jablíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 15 408 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,06 g |
Tuky | 163,79 g |
– nasycené | 92,36 g |
– nenasycené | 62,83 g |
–– mononenasycené | 53,21 g |
–– polynenasycené | 9,62 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 24,84 g |
Cholesterol | 895 mg |
Sodík | 263 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 488,50 g |
– cukry | 258,20 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
125 g 125 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kůra z 1 1 citrónu | Citrón čerstvý | 90 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
šťáva z půlky půlky citónu | ||
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
( 1 1 bílek) | ||
1 1 pudinkový prášek (vanilkový nebo citrónový) | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
půlka půlka skořicového cukru | Cukr skořicový | |
asi 1 dcl 1 dcl smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |