Nutriční hodnoty (Špíz z amura)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 371 kJ / 2 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,36 g |
Tuky | 252,94 g |
– nasycené | 123,65 g |
– nenasycené | 126,17 g |
–– mononenasycené | 108,06 g |
–– polynenasycené | 18,12 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 21,90 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 amur (cca 2,5 kg; vykostěný) | Amur filet | |
300 g 300 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 300 g |
3 3 bílé papriky nebo žluté papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
300 g 300 g menších žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |