Nutriční hodnoty (Vláčný koláč s tvarohem, brusinkami a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 954 kJ / 5 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,86 g |
Tuky | 205,87 g |
– nasycené | 120,36 g |
– nenasycené | 72,38 g |
–– mononenasycené | 63,24 g |
–– polynenasycené | 9,14 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 809,52 g |
– cukry | 439,82 g |
––– laktóza | 37,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
kokos strouhaný | Kokos strouhaný | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
350-400 ml 350-400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
kapka kapka rumu | Rum | |
popřípadě vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4-5 4-5 nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
2 -3 2 -3 polévkové lžíce divokých brusinek | Brusinky zavařené |