Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriky na zimu - Papryka na zimę)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 792 kJ /
4 253 kcal
Bílkoviny69,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,20 g
Tuky145,28 g
– nasycené11,64 g
– nenasycené126,39 g
–– mononenasycené86,25 g
–– polynenasycené40,14 g
––– omega 310,25 g
Vláknina89,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32,27 g
Sůl80,00 g
Sacharidy626,00 g
– cukry551,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 5000 g
1 1 velká palice česneku (možno i dvě hlavy) Česnek čerstvý 70 g
8 dkg 8 dkg soli Sůl mořská 80 g
250 ml 250 ml cukru Cukr bílý 250 g
250 ml 250 ml octa 10% Ocet lihový 250 ml
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.