Nutriční hodnoty (Květáková polévka s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 533 kJ / 1 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,56 g |
Tuky | 90,74 g |
– nasycené | 55,06 g |
– nenasycené | 32,04 g |
–– mononenasycené | 28,90 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 10,84 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,96 g |
Sacharidy | 99,25 g |
– cukry | 2,47 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 větší karotka | Mrkev čerstvá | |
1 1 malý patizon | Patizon čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 lupínky bazalky | Bazalka čerstvá | |
kousek kousek libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička muškátového květu do polévky a špetka do nočků | Muškát květ sušený | 5 g |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
10 dkg 10 dkg dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička Podravky | Kořenící směs sypká | 5 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |