Nutriční hodnoty (Kuřecí s harissou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 836 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 17,85 g |
– nasycené | 2,41 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 10,35 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 48,34 g |
– cukry | 37,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 kuřecí řízky | Kuře prso | |
cca 150 g 150 g čerstvé brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
ca 150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
1 PL 1 PL tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 PL 2 PL harissy | Harissa | 30 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 KL 1 KL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1-2 KL 1-2 KL římského kmínu ( podle chuti) | Římský kmín mletý | 10.5 g |
šťáva z poloviny citronu nebo limetky | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská |