Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s harissou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 836 kJ /
439 kcal
Bílkoviny11,86 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,86 g
Tuky17,85 g
– nasycené2,41 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené10,35 g
–– polynenasycené4,49 g
––– omega 30,95 g
Vláknina18,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 638 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy48,34 g
– cukry37,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 kuřecí řízky Kuře prso
cca 150 g 150 g čerstvé brokolice Brokolice čerstvá 150 g
ca 150 g 150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
1 PL 1 PL tekutého medu Med nepasterovaný 36 g
2 PL 2 PL harissy Harissa 30 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 KL 1 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1-2 KL 1-2 KL římského kmínu ( podle chuti) Římský kmín mletý 10.5 g
šťáva z poloviny citronu nebo limetky Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.