Nutriční hodnoty (Jablečník raz dva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
Tuky | 36,90 g |
– nasycené | 19,28 g |
– nenasycené | 11,78 g |
–– mononenasycené | 9,15 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 38,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 202,50 g |
– cukry | 195,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
piškoty | Piškoty | |
1 dcl 1 dcl Kalvadosu | Vodka | 100 ml |
7 7 větších jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
vanilkový puding | Puding v prášku | |
1/2 1/2 vanilkového cukru-podle sladkosti jablek | Jablko čerstvé | 75 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
150 g 150 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 150 g |