Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí polévka s knedlíčkama podle inspirace chefa Thomase Kellera)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie983 kJ /
235 kcal
Bílkoviny12,69 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,01 g
Tuky8,16 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené3,82 g
–– mononenasycené2,87 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy24,40 g
– cukry12,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kosti (chrupavky nebo nožička z telecího masa) Kost hovězí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
obrané telecí maso Telecí kýta
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
proužek másla Máslo kravské
tavený sýr s ementálem Sýr tavený
petrželka Petržel nať čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
drobné těstoviny Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.