Nutriční hodnoty (Chinios - francouzké pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,95 g |
Tuky | 114,62 g |
– nasycené | 59,68 g |
– nenasycené | 44,28 g |
–– mononenasycené | 35,82 g |
–– polynenasycené | 8,46 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
– cukry | 186,77 g |
––– laktóza | 17,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
2 2 celých vajec | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
2 2 žloutků | Vaječný žloutek | 46 g |
30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |