Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kaštanové řezy 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 482 kJ /
3 222 kcal
Bílkoviny67,05 g
– z toho živočišné bílkoviny45,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,25 g
Tuky141,74 g
– nasycené77,33 g
– nenasycené53,07 g
–– mononenasycené45,80 g
–– polynenasycené7,27 g
––– omega 30,77 g
Vláknina18,25 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 531 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy410,50 g
– cukry229,95 g
––– laktóza15,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 pudinkový prášek do krémů (Zlatý klas) Puding v prášku
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
250 g 250 g kaštanového pyré Kaštanové pyré 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
rum dle chuti Rum
marmeláda (volitelně) Marmeláda jahodová
500 ml 500 ml (2 balení) rostlinné šlehačky cremefine (nebo trvanlivé pařížské šlehačky) Rostlinná šlehačka 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.