Nutriční hodnoty (Koláč s lososem a mangoldem (špenátem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 502 kJ / 1 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 132,03 g |
– nasycené | 74,35 g |
– nenasycené | 48,84 g |
–– mononenasycené | 42,05 g |
–– polynenasycené | 6,79 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 27,63 g |
– cukry | 20,61 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 200 g 200 g čerstvého lososa (filet) - já použila z ocasní části | Losos filet s kůží | 200 g |
4 4 velké listy mangoldu bez řapíků nebo 200 g špenátových listů | Mangold | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
2 2 polévkové lžičky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 polévková lžíce čerstvého posekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 4 malá rajčátka | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
listové těsto | Listové těsto | |
trocha trocha parmazánu na posypání | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská |