Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladkokyselá vepřová játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 361 kJ /
2 476 kcal
Bílkoviny98,39 g
– z toho živočišné bílkoviny84,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,79 g
Tuky180,55 g
– nasycené84,47 g
– nenasycené89,37 g
–– mononenasycené75,11 g
–– polynenasycené14,26 g
––– omega 30,28 g
Vláknina29,34 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 4,09 g
Sůl10,40 g
Sacharidy102,15 g
– cukry20,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
200 g 200 g gazdovské slaniny Špek 200 g
300 g 300 g propláchnutých, okapaných hříbků ve sladkokyselém nálevu Hřib čerstvý 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 velká žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
kousek kousek čerstvé pálivé papričky Paprika pálivá
3 pl 3 pl Solamylu Bramborový škrob 45 g
3 pl 3 pl sojové omáčky Indonesia Sójová omáčka Shoyu
3 pl 3 pl sojové omáčky Japanese Style Sójová omáčka Shoyu
3 pl 3 pl ostrého kečupu Kečup ostrý 45 ml
1 kl 1 kl mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
sůl Sůl mořská
čerstvá zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.