Nutriční hodnoty (Sladkokyselá vepřová játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 361 kJ / 2 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,79 g |
Tuky | 180,55 g |
– nasycené | 84,47 g |
– nenasycené | 89,37 g |
–– mononenasycené | 75,11 g |
–– polynenasycené | 14,26 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 102,15 g |
– cukry | 20,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
200 g 200 g gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
300 g 300 g propláchnutých, okapaných hříbků ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 velká žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
kousek kousek čerstvé pálivé papričky | Paprika pálivá | |
3 pl 3 pl Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
3 pl 3 pl sojové omáčky Indonesia | Sójová omáčka Shoyu | |
3 pl 3 pl sojové omáčky Japanese Style | Sójová omáčka Shoyu | |
3 pl 3 pl ostrého kečupu | Kečup ostrý | 45 ml |
1 kl 1 kl mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |