Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 669 kJ /
2 072 kcal
Bílkoviny379,24 g
– z toho živočišné bílkoviny372,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,95 g
Tuky38,13 g
– nasycené18,24 g
– nenasycené16,13 g
–– mononenasycené12,09 g
–– polynenasycené4,04 g
––– omega 33,18 g
Vláknina19,29 g
Cholesterol 935 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy47,67 g
– cukry34,40 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 kuřecích prsou Kuře prso 1575 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
5-6 lžiček 5-6 lžiček mleté papriky Paprika červená sušená 5.5 g
500 ml 500 ml drůbežího bujónu (slepičího vývaru) Bujón kuřecí BIO
1 kelímek 1 kelímek krémovité zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.