Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 379,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 372,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,95 g |
Tuky | 38,13 g |
– nasycené | 18,24 g |
– nenasycené | 16,13 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 4,04 g |
––– omega 3 | 3,18 g |
Vláknina | 19,29 g |
Cholesterol | 935 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 47,67 g |
– cukry | 34,40 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 kuřecích prsou | Kuře prso | 1575 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5-6 lžiček 5-6 lžiček mleté papriky | Paprika červená sušená | 5.5 g |
500 ml 500 ml drůbežího bujónu (slepičího vývaru) | Bujón kuřecí BIO | |
1 kelímek 1 kelímek krémovité zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |