Nutriční hodnoty (Bramborový závin s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 737 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,20 g |
Tuky | 72,86 g |
– nasycené | 40,97 g |
– nenasycené | 27,93 g |
–– mononenasycené | 19,09 g |
–– polynenasycené | 8,84 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 29,98 g |
Cholesterol | 597 mg |
Sodík | 5,12 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 257,50 g |
– cukry | 24,74 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
50 g 50 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
slanina | Špek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
300 g 300 g klobásy (nebo vařeného uzeného masa) | Klobása | 300 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |