Nutriční hodnoty (Škvarkovo-bramborový chleba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 115 kJ / 3 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,65 g |
Tuky | 207,44 g |
– nasycené | 79,39 g |
– nenasycené | 116,05 g |
–– mononenasycené | 91,00 g |
–– polynenasycené | 25,05 g |
––– omega 3 | 2,02 g |
Vláknina | 24,74 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 8,90 g |
Sůl | 22,00 g |
Sacharidy | 391,14 g |
– cukry | 24,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 ml 260 ml vlažné vody | Voda | 260 ml |
420 g 420 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 420 g |
80 g 80 g žitné jemně mleté chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 80 g |
lžíce lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | |
lžička lžička celého kmínu | Kmín | |
lžíce lžíce octa | Ocet lihový | |
170 g 170 g den předem uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 170 g |
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 20 g |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
25 dkg 25 dkg škvarků | Škvarky | 250 g |
sušený česnek | Česnek sušený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |