Nutriční hodnoty (Hruškový koláč podľa Marielle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 089 kJ / 3 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
Tuky | 168,87 g |
– nasycené | 66,37 g |
– nenasycené | 95,07 g |
–– mononenasycené | 81,20 g |
–– polynenasycené | 13,88 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 346,46 g |
– cukry | 211,42 g |
––– laktóza | 4,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších pevných hrušek | Hruška čerstvá | 780 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
120 g 120 g krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml Creme Fraiche nebo smetany | Creme fraiche 33% | 150 ml |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
3-4 pl 3-4 pl Hruškovice | Vodka | |
3-4 pl 3-4 pl panenského olivového oleje | Olej olivový | 70 ml |
1 pl 1 pl kypřícího prášku | Kypřící prášek | 15 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |