Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč podľa Marielle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 089 kJ /
3 128 kcal
Bílkoviny41,74 g
– z toho živočišné bílkoviny21,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,50 g
Tuky168,87 g
– nasycené66,37 g
– nenasycené95,07 g
–– mononenasycené81,20 g
–– polynenasycené13,88 g
––– omega 31,11 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 416 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy346,46 g
– cukry211,42 g
––– laktóza4,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších pevných hrušek Hruška čerstvá 780 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml Creme Fraiche nebo smetany Creme fraiche 33% 150 ml
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
3-4 pl 3-4 pl Hruškovice Vodka
3-4 pl 3-4 pl panenského olivového oleje Olej olivový 70 ml
1 pl 1 pl kypřícího prášku Kypřící prášek 15 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.