Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta na menším plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,60 g |
Tuky | 34,40 g |
– nasycené | 8,39 g |
– nenasycené | 16,49 g |
–– mononenasycené | 11,66 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 280,20 g |
– cukry | 124,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
8 dkg 8 dkg hnědého cukru | Cukr třtinový | 80 g |
20 dkg 20 dkg celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
3 3 jablíčka | Jablko čerstvé | 450 g |
1,5 1,5 kávové lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |