Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 539 kJ / 1 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,27 g |
Tuky | 38,46 g |
– nasycené | 3,97 g |
– nenasycené | 32,08 g |
–– mononenasycené | 22,50 g |
–– polynenasycené | 9,58 g |
––– omega 3 | 3,31 g |
Vláknina | 6,59 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 210,74 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička kari (i více) | Kari | 5 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny (jakékoliv) | Mrkev mražená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
trochu trochu vody | Voda | |
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka kari koření | Kari |