Nutriční hodnoty (Králík na smetaně a tymiánové špecle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 088 kJ / 3 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,99 g |
Tuky | 162,35 g |
– nasycené | 67,28 g |
– nenasycené | 86,72 g |
–– mononenasycené | 70,08 g |
–– polynenasycené | 16,64 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 2,89 g |
Sůl | 7,07 g |
Sacharidy | 397,24 g |
– cukry | 22,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
králík | Králík | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
staročeské koření | Provensálské koření | |
2 pl 2 pl rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 pl 1 pl plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 pl 2 pl bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 hrnk mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |