Nutriční hodnoty (Pečená "morčátka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,38 g |
Tuky | 26,44 g |
– nasycené | 6,27 g |
– nenasycené | 13,16 g |
–– mononenasycené | 10,14 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 685 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 69,45 g |
– cukry | 8,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku sójového granulátu | Sójové maso | 75 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
namočit do trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku (i více) | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
velká hrst hrst majoránky | Majoránka sušená | |
v případě potřeby trochu strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
slanina | Špek | |
nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
celý pepř | Pepř černý | |
hřebíček | Hřebíček |