Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hospodský zelný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie2 484 kJ /
594 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky50,50 g
– nasycené6,30 g
– nenasycené43,10 g
–– mononenasycené11,10 g
–– polynenasycené32,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,30 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
50 ml 50 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 50 ml
2 2 zarovnané lžíce moučkového cukru Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.