Nutriční hodnoty (Hospodský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 2 484 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 50,50 g |
– nasycené | 6,30 g |
– nenasycené | 43,10 g |
–– mononenasycené | 11,10 g |
–– polynenasycené | 32,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,30 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
50 ml 50 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 50 ml |
2 2 zarovnané lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská |