Nutriční hodnoty (Babiččin štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 475 kJ / 2 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,70 g |
Tuky | 83,51 g |
– nasycené | 44,03 g |
– nenasycené | 32,21 g |
–– mononenasycené | 24,90 g |
–– polynenasycené | 7,31 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 794 mg |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 419,97 g |
– cukry | 197,97 g |
––– laktóza | 4,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
7 7 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
kokos (nemusí být) | Kokos strouhaný | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |