Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 475 kJ /
2 743 kcal
Bílkoviny59,61 g
– z toho živočišné bílkoviny20,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,70 g
Tuky83,51 g
– nasycené44,03 g
– nenasycené32,21 g
–– mononenasycené24,90 g
–– polynenasycené7,31 g
––– omega 30,86 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 794 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy419,97 g
– cukry197,97 g
––– laktóza4,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
7 7 středně velkých jablek Jablko čerstvé 1050 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
strouhanka Strouhanka pšeničná
kokos (nemusí být) Kokos strouhaný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.