Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-mrkvová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 616 kJ /
4 688 kcal
Bílkoviny85,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,10 g
Tuky285,32 g
– nasycené25,92 g
– nenasycené234,23 g
–– mononenasycené140,05 g
–– polynenasycené94,18 g
––– omega 322,86 g
Vláknina23,35 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 425 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy407,03 g
– cukry180,03 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
50 ml 50 ml Amaretta Amaretto 50 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
3 lžičky 3 lžičky perníkového koření Perníkové koření 15 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
máslo na vymazání formy Máslo kravské
kokos na vysypání formy Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.