Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedín hoďtotam)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 808 kJ /
2 583 kcal
Bílkoviny115,22 g
– z toho živočišné bílkoviny108,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,76 g
Tuky221,64 g
– nasycené103,11 g
– nenasycené110,70 g
–– mononenasycené93,45 g
–– polynenasycené17,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 492 mg
Sodík 6,20 g
Sůl15,41 g
Sacharidy26,16 g
– cukry20,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
200 g 200 g slaniny (či špeku) Špek 200 g
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
300 g 300 g bílého kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
1 kostka 1 kostka bujonu Bujón hovězí 10 g
1 litr 1 litr horké vody Voda 1000 ml
mletá paprika Paprika červená sušená
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.