Nutriční hodnoty (Segedín hoďtotam)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 808 kJ / 2 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 221,64 g |
– nasycené | 103,11 g |
– nenasycené | 110,70 g |
–– mononenasycené | 93,45 g |
–– polynenasycené | 17,25 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 6,20 g |
Sůl | 15,41 g |
Sacharidy | 26,16 g |
– cukry | 20,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
200 g 200 g slaniny (či špeku) | Špek | 200 g |
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
300 g 300 g bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
1 litr 1 litr horké vody | Voda | 1000 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |