Nutriční hodnoty (Zapečený květák s tahini omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 357 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku sezamové pasty | Tahini | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
30 ml 30 ml citrónové stavy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
kdo chce může přidat špetku špetku římského kmínu (Cumin), není to však nutnost | Římský kmín mletý | |
hrnek hrnek = 200 ml |