Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s tahini omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie357 kJ /
85 kcal
Bílkoviny1,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy16,80 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
1,5 hrnku 1,5 hrnku sezamové pasty Tahini
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody Voda 375 ml
30 ml 30 ml citrónové stavy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
kdo chce může přidat špetku špetku římského kmínu (Cumin), není to však nutnost Římský kmín mletý
hrnek hrnek = 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.