Nutriční hodnoty (Jablečná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,24 g |
Tuky | 42,51 g |
– nasycené | 10,25 g |
– nenasycené | 20,81 g |
–– mononenasycené | 12,37 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 39,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 609,20 g |
– cukry | 313,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hera (nebo jiný tuk) | Margarín | |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |