Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 549 kJ /
3 238 kcal
Bílkoviny84,96 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,24 g
Tuky42,51 g
– nasycené10,25 g
– nenasycené20,81 g
–– mononenasycené12,37 g
–– polynenasycené8,44 g
––– omega 30,78 g
Vláknina39,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 967 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy609,20 g
– cukry313,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hera (nebo jiný tuk) Margarín
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.