Nutriční hodnoty (Buchta Fešák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 428 kJ / 5 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,08 g |
Tuky | 298,05 g |
– nasycené | 32,82 g |
– nenasycené | 244,12 g |
–– mononenasycené | 173,20 g |
–– polynenasycené | 70,92 g |
––– omega 3 | 20,64 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 673,65 g |
– cukry | 273,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
0.5 0.5 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |