Nutriční hodnoty (Bůčková dobrota z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 208,79 g |
– nasycené | 54,60 g |
– nenasycené | 109,90 g |
–– mononenasycené | 89,46 g |
–– polynenasycené | 20,44 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 23,44 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového bůčku bez kosti | Vepřový bok | 700 g |
1 1 polévková lžíce tuku (sádlo nebo olej) | Margarín | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 snítky 2 snítky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
1/2 1/2 kávové lžičky celého kmínu | Kmín | |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
200 ml 200 ml horké vody | Voda | 200 ml |
dle potřeby sůl na dochucení | Sůl mořská |