Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bramborový salát ( teplý))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 409 kJ /
815 kcal
Bílkoviny20,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,97 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,10 g
Vláknina26,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy168,21 g
– cukry14,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg menších brambor typu A Brambor zimní 1000 g
1 1 větší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 3 polévkové lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 polévkové lžíce majonézy (můžeme vynechat a přidat větší množství kysané smetany) Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.