Nutriční hodnoty (Pečený bramborový salát ( teplý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 409 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,97 g |
Tuky | 1,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 26,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 168,21 g |
– cukry | 14,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg menších brambor typu A | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 3 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 polévkové lžíce majonézy (můžeme vynechat a přidat větší množství kysané smetany) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |