Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 065 kJ /
2 884 kcal
Bílkoviny83,33 g
– z toho živočišné bílkoviny64,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,80 g
Tuky154,33 g
– nasycené60,09 g
– nenasycené70,13 g
–– mononenasycené61,03 g
–– polynenasycené9,10 g
––– omega 30,66 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 2,60 g
Sůl5,80 g
Sacharidy282,33 g
– cukry12,83 g
––– laktóza7,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g tapiokové mouky Mouka tapioková 300 g
150 g 150 g jemně nastrouhaného parmazánu Parmezán 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml teplého olivového oleje Olej olivový 50 ml
sůl Sůl mořská
vlažné mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
olej na smažení Olej řepkový
400 g 400 g nasekaných špenátových listů Špenát čerstvý 400 g
1/2 paličky 1/2 paličky česneku Česnek čerstvý 40 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.