Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový cheesecake s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 749 kJ /
4 481 kcal
Bílkoviny259,41 g
– z toho živočišné bílkoviny237,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,48 g
Tuky232,10 g
– nasycené117,63 g
– nenasycené96,39 g
–– mononenasycené66,60 g
–– polynenasycené29,79 g
––– omega 31,55 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 5,97 g
Sůl12,82 g
Sacharidy331,94 g
– cukry240,89 g
––– laktóza29,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g sušenek Sušenka 220 g
70 g 70 g rozpuštěného másla Máslo kravské 70 g
600 g 600 g smetanového sýra Sýr tavený 600 g
140 g 140 g cukru krupice Cukr bílý 140 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkové esence Aroma vanilkové 10 ml
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
200 g 200 g oloupaných a na drobno nakrájených hrušek (zralých!) Hruška čerstvá 200 g
30 g 30 g mandlových plátků Mandle loupané 30 g
trochu trochu hořké čokolády Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.