Nutriční hodnoty (Hruškový cheesecake s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 749 kJ / 4 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 259,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 237,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,48 g |
Tuky | 232,10 g |
– nasycené | 117,63 g |
– nenasycené | 96,39 g |
–– mononenasycené | 66,60 g |
–– polynenasycené | 29,79 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 5,97 g |
Sůl | 12,82 g |
Sacharidy | 331,94 g |
– cukry | 240,89 g |
––– laktóza | 29,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g sušenek | Sušenka | 220 g |
70 g 70 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 70 g |
600 g 600 g smetanového sýra | Sýr tavený | 600 g |
140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžičky 2 lžičky vanilkové esence | Aroma vanilkové | 10 ml |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
200 g 200 g oloupaných a na drobno nakrájených hrušek (zralých!) | Hruška čerstvá | 200 g |
30 g 30 g mandlových plátků | Mandle loupané | 30 g |
trochu trochu hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% |