Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo - ořechový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 330 kJ /
1 274 kcal
Bílkoviny30,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,20 g
Tuky95,21 g
– nasycené25,04 g
– nenasycené62,49 g
–– mononenasycené30,53 g
–– polynenasycené31,96 g
––– omega 34,78 g
Vláknina46,29 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 809 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy53,27 g
– cukry29,18 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g celeru Celer bulva čerstvá 750 g
1,2 dl 1,2 dl vody nebo vývaru (nebo v nouzi 1 Masox) Voda 120.00000476837158 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 obyčejná cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst pórku Pórek čerstvý
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžička 1 lžička bílého pepře Pepř bílý 5 g
sůl Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské
4 lžíce 4 lžíce jemně strouhaných vlašských ořechů (na suché pánvi krátce opražíme) Vlašské ořechy 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.