Nutriční hodnoty (Domácí škvarky a sádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 75 423 kJ / 18 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1 981,50 g |
– nasycené | 961,00 g |
– nenasycené | 1 000,44 g |
–– mononenasycené | 800,40 g |
–– polynenasycené | 200,04 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 4,90 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřového sádla | Sádlo vepřové | 2000 g |
100-150 ml 100-150 ml vody | Voda | 125 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |