Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí škvarky a sádlo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie75 423 kJ /
18 027 kcal
Bílkoviny43,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1 981,50 g
– nasycené961,00 g
– nenasycené1 000,44 g
–– mononenasycené800,40 g
–– polynenasycené200,04 g
––– omega 32,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy4,90 g
– cukry4,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřového sádla Sádlo vepřové 2000 g
100-150 ml 100-150 ml vody Voda 125 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.