Nutriční hodnoty (Vepřová gyrosová roláda z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 30,64 g |
– nasycené | 16,48 g |
– nenasycené | 11,41 g |
–– mononenasycené | 9,74 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 22,02 g |
– cukry | 16,88 g |
––– laktóza | 3,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vhodný plát plát masa - vepřová kýta | Vepřová kýta | |
4 4 vrchní velké listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
4 4 mini rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
koření na Gyros | Provensálské koření | |
pár lžic pár lžic oleje | Olej řepkový | |
jíška (nebo Solamyl, Sosenfix) | Jíška máslová | |
sůl | Sůl mořská |