Nutriční hodnoty (Bramboráky se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 291 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,68 g |
Tuky | 26,79 g |
– nasycené | 6,22 g |
– nenasycené | 12,16 g |
–– mononenasycené | 8,70 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,63 g |
Sacharidy | 338,50 g |
– cukry | 34,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí (ne sterilovaného) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (i více dle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
čerstvě nadrcený pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |