Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboráky se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 291 kJ /
1 982 kcal
Bílkoviny75,72 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,68 g
Tuky26,79 g
– nasycené6,22 g
– nenasycené12,16 g
–– mononenasycené8,70 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,18 g
Vláknina44,92 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,63 g
Sacharidy338,50 g
– cukry34,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí (ne sterilovaného) Zelí bílé kvašené 500 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 200 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (i více dle chuti) Česnek čerstvý 28 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
čerstvě nadrcený pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.