Nutriční hodnoty (Karamelovo-jablečné pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 873 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 117,30 g |
– nasycené | 71,24 g |
– nenasycené | 42,80 g |
–– mononenasycené | 37,44 g |
–– polynenasycené | 5,36 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 125,30 g |
– cukry | 115,50 g |
––– laktóza | 25,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 karamelový pudink | Puding v prášku | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g studeného másla | Máslo kravské | 100 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
50 g 50 g mléčné čokolády | Čokoláda mléčná 35% | 50 g |
50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |