Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 38,83 g |
– nasycené | 10,68 g |
– nenasycené | 27,02 g |
–– mononenasycené | 16,10 g |
–– polynenasycené | 10,92 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 68,45 g |
– cukry | 8,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
2-3 ks 2-3 ks brambor | Brambor zimní | 125 g |
1 nožička 1 nožička uzené klobásy | Klobása | 220 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek | Česnek čerstvý | |
libeček | Libeček čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
voda | Voda |