Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z růžičkové kapusty s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 497 kJ /
836 kcal
Bílkoviny45,80 g
– z toho živočišné bílkoviny30,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky38,83 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené27,02 g
–– mononenasycené16,10 g
–– polynenasycené10,92 g
––– omega 31,86 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,40 g
Sacharidy68,45 g
– cukry8,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 300 g
2-3 ks 2-3 ks brambor Brambor zimní 125 g
1 nožička 1 nožička uzené klobásy Klobása 220 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
česnek Česnek čerstvý
libeček Libeček čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.