Nutriční hodnoty (Bůčková sekaná"Korbáčik")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 817 kJ / 2 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 158,17 g |
– nasycené | 55,56 g |
– nenasycené | 92,36 g |
–– mononenasycené | 72,03 g |
–– polynenasycené | 20,33 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 61,30 g |
– cukry | 59,20 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mletého masa z bůčku | Vepřový ořez | 1000 g |
1 dl 1 dl neslazeného Tatra mléka nebo smetany | Mléko kondenzované slazené | 100 ml |
5 5 kávových lžiček Podravky | Kořenící směs sypká | |
2 2 kávové lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
4 4 polévkové lžíce nakrájené zelené nati lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
6 6 ks sýra Korbáčik (2 balíčky po 30 g) | Korbáčik | |
1 1 nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |