Nutriční hodnoty (Plněná kuřecí prsa na bulharské zeleninové směsi " Ljutenica ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 474 kJ / 2 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 338,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,55 g |
Tuky | 168,22 g |
– nasycené | 83,28 g |
– nenasycené | 79,76 g |
–– mononenasycené | 67,06 g |
–– polynenasycené | 12,71 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 965 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 23,75 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce paprikového krému | Pasta papriková | |
1 nožička 1 nožička spišské klobásy | Klobása | |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
4 lžíce 4 lžíce zeleninové směsi ljutenica | Mrkev mražená | 60 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar masový | |
rýže | Rýže bílá | |
brambory | Brambor zimní | |
knedlík | Knedlík pšeničný houskový |