Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočkový salát s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 966 kJ /
1 904 kcal
Bílkoviny75,76 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,96 g
Tuky97,34 g
– nasycené18,86 g
– nenasycené70,76 g
–– mononenasycené22,31 g
–– polynenasycené48,46 g
––– omega 31,10 g
Vláknina73,40 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 896 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy146,90 g
– cukry17,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelené čočky Čočka zelená neloupaná 250 g
bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
100 ml 100 ml majonézy Majonéza 100 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
citron Citrón čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.