Nutriční hodnoty (Čočkový salát s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 966 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,96 g |
Tuky | 97,34 g |
– nasycené | 18,86 g |
– nenasycené | 70,76 g |
–– mononenasycené | 22,31 g |
–– polynenasycené | 48,46 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 73,40 g |
Cholesterol | 166 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 146,90 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
citron | Citrón čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá |