Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Platýs s omáčkou pesto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie787 kJ /
188 kcal
Bílkoviny4,20 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky16,50 g
– nasycené10,65 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené4,50 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy5,70 g
– cukry5,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuchyňsky upravený platýs zbavený kůže ( možno vyfiletovat)
citronový pepř Pepř černý
bylinkové koření Kabajaki od Antonína ( nebo libovolné dle chuti) Provensálské koření
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské
2 2 plátky slaniny na kostičky nakrájené Špek
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 1 polévková lžíce bazalkového pesta Pesto bazalkové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.