Nutriční hodnoty (Platýs s omáčkou pesto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 787 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,50 g |
– nasycené | 10,65 g |
– nenasycené | 4,95 g |
–– mononenasycené | 4,50 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuchyňsky upravený platýs zbavený kůže ( možno vyfiletovat) | ||
citronový pepř | Pepř černý | |
bylinkové koření Kabajaki od Antonína ( nebo libovolné dle chuti) | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2 2 plátky slaniny na kostičky nakrájené | Špek | |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 1 polévková lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | |
sůl | Sůl mořská |