Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaná zelenina s Hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 299 kJ /
550 kcal
Bílkoviny33,35 g
– z toho živočišné bílkoviny32,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,34 g
Tuky40,67 g
– nasycené18,17 g
– nenasycené19,28 g
–– mononenasycené16,61 g
–– polynenasycené2,67 g
––– omega 30,24 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,31 g
Sacharidy11,05 g
– cukry7,17 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 PL 1 PL nastrouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 1 malé rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 listu 1/2 listu kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 celé vajíčko Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 Tokajské klobásy Klobása
2 cm 2 cm syrové feferonky Chilli paprička čerstvá
2 KL 2 KL olivového oleje Olej olivový 10 ml
Sůl Sůl mořská
1 KL 1 KL koření česnek a bylinky Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.