Nutriční hodnoty (Gratinovaná zelenina s Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 299 kJ / 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,34 g |
Tuky | 40,67 g |
– nasycené | 18,17 g |
– nenasycené | 19,28 g |
–– mononenasycené | 16,61 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,31 g |
Sacharidy | 11,05 g |
– cukry | 7,17 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 PL 1 PL nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 1 malé rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 listu 1/2 listu kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 celé vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 Tokajské klobásy | Klobása | |
2 cm 2 cm syrové feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 KL 2 KL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL koření česnek a bylinky | Provensálské koření |