Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 638 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 84,38 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 42,25 g |
–– mononenasycené | 36,04 g |
–– polynenasycené | 6,21 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 15,10 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
3 krajíce 3 krajíce staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový |