Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 638 kJ /
870 kcal
Bílkoviny8,28 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,78 g
Tuky84,38 g
– nasycené41,06 g
– nenasycené42,25 g
–– mononenasycené36,04 g
–– polynenasycené6,21 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,38 g
Sacharidy15,10 g
– cukry11,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
polévkové koření Polévkové koření tekuté
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 krajíce 3 krajíce staršího chleba Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.