Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 994 kJ /
716 kcal
Bílkoviny45,82 g
– z toho živočišné bílkoviny39,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky34,30 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 30,53 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,10 g
Sacharidy52,56 g
– cukry6,86 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g malých brambor Brambor zimní 300 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička křenu Křen čerstvý 1 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
asi 200 g 200 g masa z uzené makrely Makrela uzená filet 200 g
hrst hrst řeřichy nebo jiných zelených lístků Řeřicha čerstvá
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.