Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 994 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
Tuky | 34,30 g |
– nasycené | 12,10 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 6,64 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 52,56 g |
– cukry | 6,86 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g malých brambor | Brambor zimní | 300 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička křenu | Křen čerstvý | 1 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
asi 200 g 200 g masa z uzené makrely | Makrela uzená filet | 200 g |
hrst hrst řeřichy nebo jiných zelených lístků | Řeřicha čerstvá | |
pepř | Pepř černý |