Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkový jáhelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 003 kJ /
1 913 kcal
Bílkoviny48,96 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,60 g
Tuky24,44 g
– nasycené4,99 g
– nenasycené14,06 g
–– mononenasycené6,92 g
–– polynenasycené7,14 g
––– omega 30,25 g
Vláknina35,65 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy356,40 g
– cukry174,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
1 l 1 l jablečného džusu Džus jablečný 1000 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1-2 1-2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.