Nutriční hodnoty (Jablíčkový jáhelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 003 kJ / 1 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,60 g |
Tuky | 24,44 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 14,06 g |
–– mononenasycené | 6,92 g |
–– polynenasycené | 7,14 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 35,65 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 356,40 g |
– cukry | 174,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
1 l 1 l jablečného džusu | Džus jablečný | 1000 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1-2 1-2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
rozinky | Rozinky |