Nutriční hodnoty (Bramborový salát "vlhký")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 181 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 141,69 g |
– nasycené | 65,20 g |
– nenasycené | 70,06 g |
–– mononenasycené | 59,63 g |
–– polynenasycené | 10,43 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 73,40 g |
– cukry | 8,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
150 g 150 g gazdovské slaniny nebo valašského špeku | Špek | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 větší sladkokyselé okurky (lze vynechat) | Okurka polní zavařená | |
2 2 natvrdo uvařená vejce (lze vynechat) | Vejce slepičí | 140 g |
5 cl 5 cl láku z okurek (lze nahradit vodou,octem,solí a cukrem) | Nálev z okurek | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet na dochucení | Ocet lihový |