Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát "vlhký")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 181 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny31,59 g
– z toho živočišné bílkoviny22,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky141,69 g
– nasycené65,20 g
– nenasycené70,06 g
–– mononenasycené59,63 g
–– polynenasycené10,43 g
––– omega 30,25 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 623 mg
Sodík 2,79 g
Sůl6,82 g
Sacharidy73,40 g
– cukry8,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 400 g
150 g 150 g gazdovské slaniny nebo valašského špeku Špek 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větší sladkokyselé okurky (lze vynechat) Okurka polní zavařená
2 2 natvrdo uvařená vejce (lze vynechat) Vejce slepičí 140 g
5 cl 5 cl láku z okurek (lze nahradit vodou,octem,solí a cukrem) Nálev z okurek 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
ocet na dochucení Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.