Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čaj s pečeným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 235 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny11,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,30 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,70 g
– nenasycené1,60 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina56,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy386,00 g
– cukry374,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g ovoce (jablka, pomeranče, maliny, rybíz v poměru 1:1:1:1) Rybíz červený čerstvý 1000 g
300 g 300 g krupicového cukru Cukr bílý 300 g
1 1 badyán Badyán
4 4 hřebíčky Hřebíček
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
šťáva ze 2 citronů Citrón čerstvý
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.