Nutriční hodnoty (Čaj s pečeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 235 kJ / 1 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 56,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 386,00 g |
– cukry | 374,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g ovoce (jablka, pomeranče, maliny, rybíz v poměru 1:1:1:1) | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
300 g 300 g krupicového cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 badyán | Badyán | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý |