Nutriční hodnoty ("Hadi")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 517 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 19,06 g |
– nasycené | 2,57 g |
– nenasycené | 13,29 g |
–– mononenasycené | 9,73 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 83,30 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové |