Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Hadi")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 517 kJ /
601 kcal
Bílkoviny18,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky19,06 g
– nasycené2,57 g
– nenasycené13,29 g
–– mononenasycené9,73 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,98 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 549 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy83,30 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
dětská krupička Krupice pšeničná jemná
sádlo Sádlo vepřové
cukr moučka Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
sádlo (nebo máslo) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.