Nutriční hodnoty (Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 107 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,49 g |
Tuky | 4,88 g |
– nasycené | 1,63 g |
– nenasycené | 1,23 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 13,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 299,15 g |
– cukry | 10,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 polevkove lzice olivoveho oleje (25 ml) | Olej olivový | |
1/2 1/2 cibule drobne nakrajene | Cibule čerstvá | 35 g |
5 5 az 10 platku Pancetty Italske slaniny | Pancetta | |
2 hrnecky 2 hrnecky (500 ml) konzervovanych rajcat ( nakrajene na mensi kousky) | Rajče červené sterilované | |
sul (jen malo, protoze "pancetta" je dost slana ) | Sůl mořská | |
špetku špetku chilli papricek (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
400 g 400 g testoviny penne nebo bucatini | Těstoviny pšeničné | 400 g |
75 ml 75 ml syru Pecorino Romano nastrouhaného | Pecorino |