Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Testoviny s italskou slaninou"Pancetta" , rajcaty a Pecorino Romano syr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 107 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny48,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,49 g
Tuky4,88 g
– nasycené1,63 g
– nenasycené1,23 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,40 g
Vláknina13,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy299,15 g
– cukry10,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 polevkove lzice olivoveho oleje (25 ml) Olej olivový
1/2 1/2 cibule drobne nakrajene Cibule čerstvá 35 g
5 5 az 10 platku Pancetty Italske slaniny Pancetta
2 hrnecky 2 hrnecky (500 ml) konzervovanych rajcat ( nakrajene na mensi kousky) Rajče červené sterilované
sul (jen malo, protoze "pancetta" je dost slana ) Sůl mořská
špetku špetku chilli papricek (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
400 g 400 g testoviny penne nebo bucatini Těstoviny pšeničné 400 g
75 ml 75 ml syru Pecorino Romano nastrouhaného Pecorino

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.