Nutriční hodnoty (Banánová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 510 kJ / 3 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,74 g |
Tuky | 160,68 g |
– nasycené | 19,70 g |
– nenasycené | 125,38 g |
–– mononenasycené | 73,85 g |
–– polynenasycené | 51,53 g |
––– omega 3 | 12,12 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 533,15 g |
– cukry | 299,95 g |
––– laktóza | 29,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 banány | Banán čerstvý | 270 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
2 2 pudinky (pudinkové prášky) | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 25 g |
rum | Rum |